Yhteystiedot

Kilpis Huolinta – Kilpis Spedition

Postiosoite: Pulkkatie 1, 99490 Enontekiö
Puhelin: 040 6701 701
Sähköposti: info@kilpishuolinta.com

Y-tunnus: 2668398-9

Aukioloajat

Maanantai – perjantai: 08:00 – 18:00
Lauantai: Suljettu
Sunnuntai: Suljettu

Jos tarvitset tullipapereita aukioloaikojen ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä!

Jos tiedätte, että tarvitsette viikonlopun aikana tulliselvityksiä, niin pyydämme, että otatte meihin yhteyttä jo edellisenä arkipäivänä. Viikonloppuisin tulevien toimeksiantojen kohdalla voi mennä useita tunteja tai on myös mahdollista, että ne voidaan tehdä vasta seuraavana päivänä tai maanantaina. Emme päivystä viikonloppuisin ja iltaisin konttorilla tai sähköpostin äärellä ja aina emme myöskään pysty tekemään tulliselvityksiä aukioloaikojen ulkopuolella. Joten pyydämme, että soitatte meille, jos tarvitsette tulliselvityksiä aukioloaikojen ulkopuolella.

Perimme päivystyslisän aukioloaikojen ulkopuolella tehdyistä tulliselvityksistä.

Henkilökunta

Anja-Maija (Ansku) Lundell 

Huolitsija ja kirjanpitäjä.
Ansku työskenteli Suomen Tullin palveluksessa Kilpisjärvellä lähes kolme vuotta, jonka jälkeen hän lähti huolintatöihin Norjaan. Norjassa vierähti lähes kuusi vuotta, kielitaidon lisäksi matkaan tarttui rutkasti kokemusta Norjan sekä Suomen huolintahommista ja kirjanpidosta.

Marjo Lundell

Huolitsija ja IT-vastaava.
Marjo on koulutukseltaan tietotekniikan insinööri ja hän työskenteli 10 vuotta Oulussa Nokian palveluksessa. Nokia uran jälkeen edessä oli muutto pohjoiseen ja uusi työpaikka löytyi norjalaisesta huolintayrityksestä. Norjassa Marjo työskenteli huolitsijana ja toimi yrityksen it-vastaavana lähes kaksi vuotta. Parissa vuodessa oppi mukavasti tullipapereiden tekoa ja Norjan kieltä.